Laszlo Tokes si lupta impotriva Romaniei

harta tinutul secuiesc tokesFragmente din cartea “România Unită”, de Bogdan Diaconu, apărută anul trecut:

“Situaţia lui Laszlo Tokes este arhicunoscută. România era în stradă la începutul lui 2012 şi ardea în durerile protestelor şi ale bătăilor aplicate de jandarmi, iar Laszlo Tokes cerea sprijin american pentru autonomia Ţinutului Secuiesc! Aşa politician au trimis maghiarii din România în Parlamentul European, unde PDL l-a ajutat să ajungă vicepreşedinte. Laszlo Tokes şi.a făcut datoria faţă de România întotdeauna într-un singur fel: i-a distrus reputaţia atât cât a putut.

După UDMR şi PCM, a venit rândul Partidului Popular Maghiar din Transilvania, iniţiat de Laszlo Tokes, să ceară recunoaşterea oficială din partea statului român a dreptului la extremist şi la raptul teritorial al unei părţi din România. Sub ce justificare juridică a fost legalizată existenţa unui partid care îşi propune oficial să încalce Constituţia României şi să anuleze suveranitatea şi integritatea statului român? Sau a fost doar o manevră a partidului aflat atunci la putere, de a spori extremismul din România, situaţie pe care o datorăm în continuare acestui partid?

Situaţia PPMT nu e foarte diferită faţă de UDMR şi PCM de altfel, alte două partide care, sub privirea neglijentă a statului român, şi-au asumat public o politică de distrugere a României, cu sprijin şi încurajare directă din partea Ungariei.

În România nu ar trebui să existe niciun partid etnic. Locul minorităţilor este în ONG-uri, fundaţii şi asociaţii, nu în politică, pentru că în această zonă prina condiţie este să fii cetăţean român, aşadar să respecţi regulile fundamentale ale acestui stat. Partidul Popular Maghiar din Transilvania constituie, de aceea, după UDMR şi PCM, o ameninţare suplimentară la adresa ordinii constituţionale din România. Mai rămâne să asistăm la înfiinţarea unui partid al drogurilor, al unuia nazist şi al unuia care să ceară introducerea sclaviei, că doar toţi au drepturi!

tokes-basescu-fotoInflaţia de partide extremiste maghiare din România a constituit în ultimii ani, sub oblăduirea lui Traian Băsescu, dovada unui stat român şchiop şi orb, de a cărui neputinţă şi paralizie au profitat contestatarii acestei ţări. Un stat normal şi puternic nu ar permite niciodată, cu niciun chip, să sponsorizeze şi să hrănească la sân viperele care să-l muşte fără ruşine, profitând de toleranţa şi de îngăduinţa românească.

Laszlo Tokes a dus în zilele referendumului o campanie furibundă de denigrare a României la Parlamentul European, folosindu-se de calitatea sa de europarlamentar trimis la Bruxelles cu voturile românilor pentru a instiga la reacţii nefireşti împotriva schimbărilor democratice care aveau loc în în ţara noastră. Tokes a bătut la uşile oficialilor europeni inventând tot felul de conspiraţii şi lovituri de stat care ar fi trebuit, în opinia sa, sancţionate dur de Uniunea Europeană, şi a încercat să atragă în jocul său murdar şi europarlamentarii maghiari despre care ştim cât iubesc România.

Am atras atenţia că există informaţii potrivit cărora Laszlo Tokes acţionează la comanda serviciilor secrete maghiare pentru a abate atenţia de la derapajele reale ale Ungariei de la democraţie şi a muta acuzaţiile de acest fel asupra României, falsificând în acest scop situaţia de normalitate de la noi din ţară. Cercurile de putere din Ungaria erau foarte interesate să scape de monitorizarea instituţiilor europene şi de criticile internaţionale şi folosesc în acest sens interpuşi precum Laszlo Tokes pentru a dezinforma şi a transforma România într-un caz problematic, oferind astfel acoperire pentru acţiunile scandaloase ale Guvernului Viktor Orban.

I-am solicitat lui Laszlo Tokes să înceteze imediat aceste acţiuni de trădare de ţară şi să înţeleagă că în acest fel face rău nu unui partid sau unui guvern, ci întregii ţări. Susţinerea sa pentru Traian Băsescu, anunţată public, nu trebuia să devină un motiv de război împotriva României.”

http://www.frontpress.ro/2013/05/laszlo-tokes-si-lupta-impotriva-romaniei.html

pe blog:

http://lecturiincitante.wordpress.com/2013/05/01/gerulieni-in-blogosfera-articole-locatii/#comment-271

pe forum

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro/t47-laszlo-tokes-si-lupta-impotriva-romaniei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s